Vacature student assistent

We vragen

  • Beschikbaarheid van 3 tot 5 werkdagen per week, om de week, in januari t/m juli 2019
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Nauwkeurig en vertrouwelijk omgaan met patiënten en data
  • Bij voorkeur in bezit van een OV studenten weekkaart

Werkzaamheden

  • Het verzamelen van klinische data aan bed en uit het EPD. Eens in de 2 weken scoren we 60-100 patiënten per ziekenhuis in de 4 deelnemende ziekenhuizen.

We bieden

  • Ervaring met patiënten, inzicht in het zorgproces en het bijdragen aan medisch wetenschappelijk onderzoek.
  • Directe communicatie en samenwerking binnen een overzichtelijk team.
  • Tijdens het onderzoek voldoende mogelijkheden om te overleggen over ziekenhuiszorg, infecties, preventie en kwaliteit van zorg.

 

Kortom per januari zijn we op zoek naar een enthousiaste student voor 20-30 uur in de week gedurende 6 maanden, om metingen aan bed te doen en EPD dataverzameling in het kader van het PECCA project. We bieden een eerlijke vergoeding per uur, conform de CAO voor student-assistenten.

 

PECCA project (Patient Engagement Counter CAUTI with an App)

We hebben de Participatient smartphone app ontwikkeld en willen meten wat het effect is in het terugdringen van infecties en de tevredenheid met zorg. Het project is gestart in 2016 met een development en proof-of-concept fase, en sinds maart 2018 in de implementatie fase. Vanaf mei 2018 t/m juli 2019 verrichten we puntprevalentie metingen naar urineweginfecties, urinekatheters, maar ook wordt gekeken naar de patiënttevredenheid, vertrouwen en communicatie.

We doen dit op deelnemende afdelingen om de week, in het LUMC, het AMC Amsterdam, in Den Haag en Haarlem. Hiervoor werken we samen met arts-microbiologen, deskundigen infectiepreventie, internisten, chirurgen, huisartsen en psychologen van de Universiteit Leiden.

Contact via

info@participatient.nl / r.g.bentvelsen@lumc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.